Solceller dalarna

Solinstallationer i Sverige AB

När du planerar att installera en solcellsanläggning så hjälper vårat koncernbolag Solinstallationer i Sverige AB dig med hela processen från start till mål.

Solinstallationer i Sverige AB genomför installationer av solceller, elbilsladdare och ödriftsanläggningar – allt med mångårig egen kompetens samlad. Detta ger dig som kund en stor trygghet för allt som händer efter att installationen är klar.

Vi är stolta över att erbjuda personlig och professionell service som gör att våra kunder känner sig trygga och nöjda med vår leverans. Vi strävar alltid efter att förstå våra kunders unika behov och erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta deras krav och förväntningar.

Vi jobbar hårt för att hålla oss uppdaterade med den senaste tekniken och de senaste trenderna inom vårt område för att kunna erbjuda våra kunder den mest innovativa och effektiva lösningen för deras behov. Vi sätter alltid kvalitet och tillförlitlighet i första rummet och garanterar att våra produkter och tjänster är av högsta standard. Det gör oss stolta att vara en del av lösningen för en mer hållbar framtid och vi tror att vår passion och dedikation till detta mål gör oss till det bästa valet för alla som vill ha en pålitlig och professionell partner för sina energilösningar. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra lösningar och hur vi kan hjälpa dig att förbättra ditt hem eller företag på ett hållbart sätt. Vi ser fram emot att höra från dig och att få hjälpa dig på din resa mot en bättre och mer hållbar framtid. 

Kontakta oss
Solpaneler Elinstallationer i Dalarna Solpaneler Elinstallationer i Dalarna

Vi är behörig installatör av solpaneler

När du planerar att installera en solcellsanläggning hemma hjälper vi dig med installationen. Vi ser också till så att installation blir så säker som möjligt och självklart är vi är ett elföretag som är registrerade hos Elsäkerhetsverket.

Vi vet att det finns en hel del frågor som dyker upp när man funderar på att installera solceller och solpaneler.

Vilka olika typer av solpaneler finns det? Vilka solpaneler ska du välja till just ditt tak? Vilka förutsättningar finns på den plats där du tänkt placera solcellerna?

Du är varmt välkommen att kontakta oss med frågor som dessa så ser vi till att bena ut varje fundering som du har kring solpaneler och hjälper dig hela vägen från idé till färdigmonterade solpaneler som genererar el till din bostad.

Det är väldigt viktigt att installationen av din solcellsanläggning sker av ett elinstallationsföretag som är registrerade hos Elsäkerhetsverket. Du som privatperson och köpare är faktiskt själv skyldig att kontrollera så att elfirman du anlitar faktiskt får utföra arbetet av att montera solpanelerna. Det är viktigt att företaget är registrerat för verksamhetstypen elproduktionsanläggningar och det kan du kontrollera via E-tjänsten Kolla elföretaget.

En extra säkerhetsåtgärd som du också kan göra är att dubbelkolla så att det finns svensk bruks- och säkerhetsanvisning för alla CE-märkta delar i ingår i solcellsanläggningen.

elsäkerhetsverket
Behörig elinstallatör av solceller
Kontakta oss