Elektriker Vansbro | Laddbox Vansbro | Laddstation Vansbro

Behörig elektriker i Vansbro

Är du i behov av en kunnig och erfaren elektriker i Vansbro? Oavsett om du behöver hjälp med en större installation, jour vid akuta ärenden eller ett servicejobb så kan vi hjälpa dig. Våra certifierade och erfarna elektriker kan dessutom hjälpa dig med installation av laddstationer för elbilar och hybrider.

Välkommen att kontakta oss på Elinstallation i Dalarna – vi hjälper dig med vad du behöver när det handlar om el. Alla är välkomna till oss – privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. 

Kontakta oss

Mångsidiga elektriker

Vårt företag är en mångsidig och erfaren elektrikerfirma som behärskar det mesta inom el. Större installationer, mindre reparationer, jourutryckningar med mera. Vi lagar din krångliga elcentral och installerar nya anläggningar.  

Vårt mål är att bli det självklara valet för den som behöver hjälp av en elektriker. Vi har breda kunskaper och lång erfarenhet och finns här när du behöver vår expertis.

Några av de tjänster vi kan erbjuda våra kunder:

  • Installationer.
  • Renoveringar.
  • Eljour.
  • Laddboxar/laddstationer.
  • Solceller.

Laddstation/laddbox i Vansbro

Är du elbilsägare? Då är det kanske dags att skaffa en laddbox till din bil, oavsett om den är helt eldriven eller om det är en hybrid. Låter du installera en laddbox så kommer det att bli både enklare, säkrare och bättre ekonomiskt att ladda bilen. Numera har de flesta större bilmärken el- eller hybridmodeller och vi kan erbjuda laddstationer för de flesta modeller. 

Våra laddstationer balanserar dessutom strömmen så att den anpassas till husets befintliga el och risken för överbelastning försvinner.  

Säkerhet och bekvämlighet

En laddbox är sömlöst ansluten till ditt elfordon. Dessutom ger den dig möjlighet att kontrollera och övervaka din uppladdningstid. Detta gör att du slipper lämna ditt elfordon parkerat medan det laddas.

Optimerad laddning

Med en laddbox kan du optimera din uppladdningstid och få det bästa möjliga resultatet. Laddboxen erbjuder dig ett mycket säkert alternativ till andra laddningsmetoder, som är lätt att installera och optimerar din uppladdningstid.

Stabilitet

En laddbox kan ge dig en mycket stabilare uppladdning jämfört med andra metoder, så att du slipper oroa dig för problem som kan uppstå med andra laddningsmetoder. Dessutom är kostnaden för en bra laddbox mycket lägre än vad det skulle kosta att reparera eller byta ut den elektriska anslutningen på din bil om något händer med den. 

Professionell installation

Om du vill ha en säker, bekväm och optimal laddning av ditt elfordon är det bäst att anlita oss. Vi kan installera din laddbox korrekt. Detta kommer att säkerställa att du får den bästa möjliga uppladdningen och även ge dig en anslutning som inte riskerar att skadas. 

Elektriker Vansbro Laddbox Vansbro. Laddstation Vansbro
Låt oss bli din elektriker i Vansbro!
Kontakta oss