Elektriker Borlänge | Laddbox, laddstation m.m.

Din elektriker i Borlänge

Välkommen att anlita Elinstallationer i Dalarna AB, vi är certifierade elektriker med många års erfarenhet i branschen och är verksamma i Borlänge.

Vi vill vara ditt självklara val av lokal elektriker här i Borlänge. När du anlitar oss får du hjälp av kunniga och professionella elektriker som har lång erfarenhet och passion för arbetet. Vi hanterar alla olika typer av uppdrag inom el. Allt ifrån planering och installation vid nybyggnationer till installation av laddbox / laddstation, servicearbeten, underhåll, felsökningar och reparationer.

Så vill du anlita en trygg och kunnig elfirma här i Borlänge är du varmt välkommen att kontakta oss på Elinstallationer i Dalarna.

Kontakta oss

Elinstallationer i Dalarna utför alla typer av jobb

Våra elektriker finns här för att hjälpa dig med alla sorters problem – allt från planering och installationer vid nybygge till löpande servicearbeten. Vi hjälper också till med felsökningar och reparationer och för oss är inget problem för stort eller för litet.

Om oss – din lokala elfirma i Borlänge

Elinstallationer i Dalarna AB är ett lokalt elinstallationsföretag som utför alla typer av service inom el samt ombyggnationer, rotarbeten och nyinstallationer. Våra kunder är privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.Laddstation/laddbox i Borlänge

Hos oss på Elinstallationer i Dalarna får du hjälp av en lokal certifierad elektriker som installerar laddbox som gör att du kan ladda din elbil eller elhybrid hemma. Vi installerar laddstationer för privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastigheter. Våra installatörer behärskar ett flertal olika varumärken och vi ser alltid till att en behörig elektriker säkerställer och kontrollerar att laddningen kommer att ske på ett säkert sätt. Vi utför även en kontroll som säkerställer att elbilsladdningen inte överbelastar hemmets eller lokalens nuvarande elsystem.

Kontakta oss
Elektriker Borlänge Elfirma Borlänge
För din trygghet är vi medlemmar

Fem fördelar med laddboxar

  • Ekonomiskt. Att installera en egen laddstation för elbilen är ett utmärkt sätt att spara pengar på elkostnaderna. Med stigande bränslekostnader behöver du inte betala för dyra offentliga laddstationer om du har en egen laddstation.
  • Bekvämt. Att ha en egen laddbox för elbilar gör det mycket bekvämare att ladda fordonet än att behöva leta efter en offentlig laddare eller stå i kö till en. Detta säkerställer att du alltid kan ladda när det behövs och inte behöver oroa dig för att få slut på ström när du är på väg.
  • Flexibelt. Många moderna elbilar har anpassningsbara funktioner, som batterikapacitet och räckviddsinställningar, vilket gör dem ännu mer flexibla för olika behov. Genom att installera en elbil laddstation kan du anpassa inställningarna så att du får ström när det behövs och sparar pengar på bränslekostnader.
  • Miljöfördelar. Genom att installera en laddbox hjälper du till att minska utsläppen av växthusgaser. Elbilar släpper ut mycket mindre föroreningar än bensin- eller dieselfordon, vilket innebär att de är bättre för miljön. Med en hemmaladdare kommer ditt fordon dessutom alltid att vara fulladdat och redo att användas när du behöver det.
  • Säkerhet. Med en laddstation för elbilar installerad i ditt hem kan du vara säker på att ditt fordon är tryggt och säkert från yttre påverkan som stöld eller vandalism. Detta hjälper till att säkerställa att din bil förblir i toppskick samtidigt som du får sinnesro att veta att ditt fordon inte kommer att manipuleras.

Fyra olika sätt att ladda en elbil

Det finns fyra olika laddningslägen för elbilar: Mod 1, 2, 3 och 4 .De laddstationer/laddboxar som vi erbjuder i Borlänge  är av typ Mod 3 och är mycket driftsäkra. Boxarna är dessutom utrustade med ”lastbalansering” vilket innebär att laddströmmen anpassas efter hur mycket ström som används i huset.  På det sättet ser vi till att risken för att huvudsäkringarna ska gå är obefintlig.

Välkommen att kontakta oss om du är i behov av en elektriker i Borlänge med kompetens att installera laddbox/laddstation för elbilar.

Laddbox BorlängeLaddstation Borlänge
Elinstallationer i Dalarna - jour

Eljour i Borlänge

När du behöver en elektriker akut så finns vi som jour i Borlänge

Problem och fel med el kan vara väldigt farligt och direkt livsfarligt. Därför kan ni alltid ringa till Elinstallationer i Dalarna om det skulle dyka upp ett akut el-problem. För akuta ärenden når du oss enklast på telefonnummer: 0243-30 31 30.

Som elektriker är vi varje vecka ute på uppdrag och ser ibland felaktigt utförda elinstallationer som kan vara livsfarliga. Det kan exempelvis vara felaktiga installationer av vitvaror eller fuskjobb av oseriösa firmor. Såna här fel kan i värsta fall kan leda till katastrofala följder såsom brand. Felaktigt utförda elinstallationer kan helt enkelt vara direkt livsfarligt så se till att anlita en seriös firma när du ska installera något i ditt hem. Det är också viktigt att renovera och ta bort gamla/trasiga kablar som också kan orsaka faror.

Vill du ha hjälp att säkra ditt hem ur ett el-perspektiv så tveka inte på att kontakta oss.

Observera att det tillkommer extra avgifter vid jourutryckning.

Hjälp med el i Borlänge?
Kontakta oss