Elektriker Gagnef | Laddbox Gagnef | Laddstation Gagnef

En ledande elektriker i Gagnef

Välkommen till din elektriker i Gagnef och hela Dalarna.  Vi är erfarna elektriker som fokuserar på hög kvalitet och personlig service.  I vårt tjänsteutbud ingår det allra mesta inom el och elteknik, inklusive nyinstallation, jour, service, rådgivning och akuta utryckningar. Vi installerar dessutom laddboxar och laddstationer för elbilar och hybrider.

Vi vänder oss till såväl små och medelstora företag som till privatpersoner, och som privatperson kan du naturligtvis dra nytta av ROT-avdraget.

Kontakta oss redan idag för mer information och offert. Vi ser fram emot ditt samtal till våra elektriker i Gagnef

Kontakta oss

Hög kvalitet och personlig kontakt

Av oss kan du förvänta dig effektivitet, kvalitet, elsäkerhet och inte minst en personlig kontakt där dina behov som kund alltid är i centrum. Vi lägger alltid stor vikt vid våra kundrelationer oavsett uppdragets storlek och om du anlitar oss som privatperson eller som representant för ett företag, en bostadsrättsförening eller ett fastighetsföretag. Alla kunder är lika viktiga för våra elektriker i Gagnef. 

Vi utför elinstallationer och serviceuppdrag av många, från enstaka standardinstallationer till större elinstallationer. Som erfarna rådgivare kan vi även hjälpa våra kunder att spara energi – något som är mycket uppskattat med tanke på dagens höga elpriser. 

Många fördelar med att installera laddstation / laddbox

  • Miljö. En laddstation minskar utsläppen av växthusgaser. Elbilar släpper ut mycket mindre föroreningar jämfört med traditionella bensinbilar, vilket innebär att de är bättre anpassade för en hållbar framtid. Låter du oss installera en laddbox i Gagnef så kan du ta ett steg in i en mer hållbar framtid.
  • Bekvämlighet. Med en laddstation blir det enklare att ladda elbilen/hybriden i och med att du slipper leta efter publika laddare längs vägarna. Dessutom kan du alltid ladda bilen när du verkligen behöver det och får en bättre koll på laddningsnivån och batteriets eventuella slitage.
  • Säkerhet. En laddbox gör elbilsladdning effektiv och säker. Risken för överbelastning minskar och du slipper att det brinner till i elcentralen. 
  • Flexibilitet. När du installerar en laddstation/laddbox i Gagnef kan du anpassa inställningarna så att du har ett laddat batteri ström när du verkligen behöver det. 
  • Ekonomi. En egen laddstation beräknas på lång sikt leda till bra besparing. Med stigande bränslekostnader och högre elpriser är det en stor fördel att inte behöva lägga ut pengar på dyra offentliga laddstationer. Detta bortsett från att du inte behöver betala stora pengar varje månad på dyr bensin.

Hör av dig till oss om du har några frågor och funderingar eller vill ha en offert på ett specifikt uppdrag.

Elektriker Gagnef Laddbox och laddstation Gagnef
Elinstallationer i Dalarna - jour

Jour elektriker Gagnef

Kontakta oss vid akuta problem!

Jourtelefon: 0243-30 31 30.

Att förstå riskerna och potentialen för fara i samband med elfel och problem är avgörande för att upprätthålla säkra och tillförlitliga husinstallationer. Hos Elinstallationer i Dalarna är vi utrustade för att hantera alla typer av elrelaterade problem, inklusive akuta händelser. 

Extra avgifter tillkommer vid jourutryckning.

Låt oss bli din elektriker i Gagnef
Kontakta oss