Elektriker Rättvik | Laddbox Rättvik | Laddstation Rättvik

Din elektriker i Rättvik

Välkommen till Elinstallation i Dalarna – våra certifierade och erfarna elektriker utför allt inom eltjänster i Rättvik, bland annat installation av laddbox / laddstation för elbilar och hybrider. Vi utför arbeten för privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. 

Vi utför installationer, renoveringar, installation av laddboxar och solenergi. Vi uppgraderar elanläggningar, byter eluttag och bygger ut er elcentral. Dessutom kan vår jour rycka ut på akuta uppdrag. Behöriga elektriker att lita på i alla lägen.

Kontakta oss

Ett brett utbud elektrikertjänster

Vänd dig till oss om du söker en kunnig elektriker med säkerheten i Rättvik. Vi har lång erfarenhet av elinstallationer och har hjälpt privatpersoner och företag med alla typer av lösningar på elområdet.  Vi gör många enklare installationer som är snabba att  genomföra men vi tar oss även an omfattande uppdrag. 

Laddstation / laddbox i Rättvik

Hos oss får du hjälp av en certifierad elektriker som installerar laddbox som gör att du kan ladda din elbil eller elhybrid hemma på ett smidigt sätt. Våra  medarbetare installerar ett flertal olika typer och varumärken av laddboxar.

Numera har dessutom de flesta stora bilmärkena modeller av elbilar och hybrider – fråga oss gärna vilka modeller vi kan förse med laddboxar! Vi ser alltid till att en behörig elektriker kontrollerar att laddningen kommer att bli säker. Dessutom säkerställer vi att elbilsladdningen inte överbelastar ditt befintliga elsystem. Det är betydligt större risk för överbelastning och andra problem om man kopplar en laddsladd till ett vanligt eluttag. Säkerheten blir alltid betydligt bättre med en laddbox. 

Fyra skäl att installera en laddstation / laddbox 

  1. Säkert och långvarigt batteri. En laddstation / laddbox ser till att ditt batteri får den rätta mängden ström, vilket gör att det håller sig säkert och länge. Det är viktigt för den totala prestandan, säkerheten och livslängden på ditt batteri.
  2. Enkel installation. Installationen tar ofta bara några timmar. Det är säkert och smidigt att installera en laddstation / laddbox i ditt hem eller din verksamhet, med hjälp av en professionell elektriker.
  3. Kostnadseffektiv. Installationen är ofta kostnadseffektiv, liksom elkostnaden. Genom att följa den planerade uppladdningen kan du minska din energikostnad betydligt.
  4. Bättre prestanda. En laddstation / laddbox ser till att ditt batteri får den rätta mängden ström, vilket gör att bilens prestanda ökar och det kommer att hålla sig säkert. Det ger dig bättre acceleration och bränsleekonomi.

Välkommen att kontakta oss om du är i behov av en elektriker i Rättvik med kompetens att installera laddbox/laddstation för elbilar. Vi kan alltid svara på dina frågor!

Elektriker Rättvik Laddbox, laddstation Rättvik
För din trygghet är vi medlemmar
Elinstallationer i Dalarna - jour

Eljour Rättvik

Våra elektriker inss tillgängliga för akuta elproblem i Rättvik

Journummer: 0243-30 31 30.

Akuta elproblem är tyvärr en verklighet som kan inträffa när som helst. Men oroa dig inte längre över vem du ska kontakta när dessa oväntade händelser uppstår. Hos Elinstallationer i Dalarna finns våra kunniga elektriker tillgängliga dygnet runt för att snabbt och säkert hjälpa dig att lösa dina elproblem.

Du kan känna dig trygg med att vi är här för att underlätta och göra din elektriska situation smidigare.

Extra avgifter tillkommer vid jourärenden.

Kompetent elektriker i Rättvik
Kontakta oss