Elektriker Orsa | Laddbox Orsa | Laddstation Orsa

Modern, miljömedveten elektriker i Orsa

Välkommen till en erfaren elektriker i Orsa med ett brett utbud tjänster av högsta kvalitet. Vi utför bland annat installation av laddbox / laddstation för elbil. 

Anlita oss för akuta uppdrag (jour), elinstallationer, renoveringar, installation av laddboxar och solceller. Allt inom el helt enkelt, alltid med säkerheten i första rummet. Vi utför arbeten för privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag. Kontakta oss redan idag så återkommer vi med offertförslag eller vidare information.

Kontakta oss

Laddstation / laddbox för elbilen i Orsa

Anlitar du oss får du hjälp av en lokal och certifierad elektriker som installerar laddbox / laddstation som förenklar laddningen av din elbil eller hybrid på hemmaplan. Det är alltid en behörig elektriker som säkerställer och kontrollerar att laddningen kommer att ske på ett säkert sätt. Vi utför dessutom kontroller som garanterar att elbilsladdningen inte överbelastar ditt vanliga elsystem, något som kan leda till kortslutningar och annat.

De flesta av de stora bilmärkena har idag elbils- och hybridmodeller och vi kan installera laddstation för ett stort antal modeller. Fråga oss gärna om din bil – våra elektriker finns alltid här för att hjälpa dig. 

Laddbox Orsa – några fördelar

  • Säkerhet. En laddbox gör elbilsladdning effektiv och säker. Risken för överbelastning minskar och du slipper att det brinner till i elcentralen. Dessutom minskar risken för att din elbil löper mindre risk att drabbas av stöld, inbrott eller vandalism. 
  • Bekvämlighet. Med en egen laddstation blir det enklare att ladda elbilen/hybriden i och med att du slipper leta efter offentliga laddare längs vägarna.  Dessutom kan du alltid ladda bilen när du verkligen behöver det. 
  • Ekonomi. En egen laddstation beräknas på lång sikt ge en väsentlig besparing. Med stigande bränslekostnader och högre elpriser är det en stor fördel att inte behöva lägga ut på dyra offentliga laddstationer. 
  • Flexibilitet. När du installerar en laddstation/laddbox i Orsa kan du anpassa inställningarna så att du har ett laddat batteri ström när du verkligen behöver det. Detta gör det lättare att veta hur mycket som kommer att gå åt och du kommer att kunna spara väsentliga slantar.
  • Miljö. En laddbox minskar utsläppen av växthusgaser. Elbilar släpper ut mycket mindre föroreningar jämfört med traditionella bensinbilar, vilket innebär att de är bättre anpassade för en mer hållbar framtid. 

Är du i behov av en laddbox/laddstation eller någon annan elektrikertjänst? Välkommen att kontakta oss så kan vi bli din lokala och personliga elektriker i Orsa.

Elektriker Orsa Laddbox, Laddstation Orsa
Din personliga elektriker i Orsa
Kontakta oss