Elektriker Mora | Laddbox Mora | Laddstation Mora

Elektriker i Mora – vi installerar din laddbox

Välkommen till Elinstallation i Dalarna – din elektriker i Mora. Vi hjälper företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar med alla typer av elinstallationer och servicejobb. Bland våra viktigaste och mest uppskattade uppdrag i dag är att installera laddboxar / laddstationer för elbilar och hybrider. När allt fler går över till helt eller delvis fossilfria bilar ökar behovet av laddningsmöjligheter och där hjälper vi gärna till!

Kontakta oss

Vi är certifierade elektriker som hjälper företag och privatpersoner med allt inom el

Vi är verksamma och jobbar som elektriker i Mora och hela Dalarna – välkommen att kontakta oss när du är i behov av kvalificerade elektriktrikertjänster.

Elektriker Mora – våra tjänster

  • Installationer.
  • Renoveringar.
  • Eljour.
  • Laddboxar.
  • Solceller.

Vi skräddarsyr en lösning som passar dig

På Elinstallationer i Dalarna brinner vi för att erbjuda laddlösningar för elbilar och hybrider. Vårt erfarna team av elektriker i Mora har installerat effektiva laddstationer i hela närområdet.  Vi förstår att varje hem eller företag är unikt, så vårt uppdrag är att skräddarsy en unik lösning för varje enskild kund när det handlar om laddboxar.

Vårt mål är att se till att elbilsägare kan ladda sina fordon enkelt och bekvämt, oavsett var de befinner sig. Vi erbjuder ett brett utbud av alternativ så att du kan välja det bästa alternativet för dina behov. Alla de laddare vi erbjuder uppfyller de säkerhetsstandarder som krävs enligt statliga bestämmelser. Ingen risk för bränder eller överbelastning!

Laddbox/laddstation Mora – de viktigaste fördelarna

  • Minskade bränslekostnader.  El- och hybridbilar kräver mindre bränsle än traditionella gasdrivna fordon, vilket kan innebära betydande besparingar på bränslekostnaderna över tid.
  • Ökad räckvidd för fordonet. Om du laddar din el- eller hybridbil hemma eller vid en offentlig station får du längre räckvidd när du reser. Detta är särskilt användbart om du planerar att åka på längre resor eller pendla långa sträckor regelbundet.
  • Minskade föroreningar. Att använda en el- eller hybridbil bidrar till att minska koldioxidutsläppen och de allmänna luftföroreningarna.
  • Ökad bekvämlighet. Att kunna ladda bilen snabbt och bekvämt hemma eller på offentliga platser innebär att du inte behöver oroa dig för att få slut på bränsle under en lång resa.
  • Förbättrad säkerhet. El- och hybridbilar är säkrare än traditionella gasdrivna fordon, eftersom de producerar mindre giftiga utsläpp som kan vara skadliga för miljön.

Laddbox/laddstation av högsta kvalitet

För att säkerställa tillförlitlighet och hållbarhet använder vi endast komponenter av hög kvalitet i våra laddstationer. Vi erbjuder också regelbundet underhåll och teknisk support för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga upplevelse av sin elbil.

För att bli den mest efterfrågade elektrikern i Mora strävar vi efter att se till att våra elinstallationer är riktigt energieffektiva och kostnadseffektiva.

Vi hjälper dig att spara på elräkningen

Vårt mål är att hjälpa dig att spara pengar på dina elräkningar genom att tillhandahålla en toppmodern laddningslösning som uppfyller alla dina behov.

Vi är helt enkelt fast beslutna att hjälpa elbilsägare att ladda sina bilar snabbt och säkert, oavsett var de befinner sig. 

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra laddningslösningar!

Elektriker Mora Laddbox Mora, Laddstation Mora
För din trygghet är vi medlemmar
Elinstallationer i Dalarna - jour

Jour elektriker Mora

Vi erbjuder eljour i Mora med omnejd.

Du når oss på telefon: 0243-30 31 30.

Akuta elproblem är olyckligtvis en realitet som kan inträffa när som helst. Men nu behöver du inte längre bekymra dig över vem du ska ringa när dessa oväntade händelser uppstår. På Elinstallationer i Dalarna har vi behöriga elektriker tillgängliga dygnet runt för att snabbt och säkert hjälpa dig lösa dina elproblem.

Du kommer att kunna sova tryggt, utan att behöva oroa dig för strömavbrott, kortslutningar eller andra farliga situationer orsakade av dålig elinstallation. Genom att anlita våra kvalificerade elektriker kan du känna dig säker på att få en installation eller reparation som håller länge.

Extra avgifter tillkommer vid jourutryckning.

Låt oss bli din elektriker i Mora!
Kontakta oss