Elektriker Avesta | Laddbox Avesta | Laddstation Avesta

Din elektriker i Avesta

Välkommen till ett lokalt företag med behöriga och erfarna elektriker som utför allt när det handlar om elinstallationer i Avesta, bland annat installation av laddbox/laddstation för elbil. Vi utför arbeten såväl privatpersoner som företag.

Kontakta oss

En modern och miljövänlig elektriker

Välkommen att kontakta oss på Elinstallation i Dalarna – vi utför installationer, renoveringar, installation av laddboxar och solenergi. Vi uppgraderar elanläggningar, byter eluttag och bygger ut er elcentral. Dessutom kan vår jour rycka ut på akuta uppdrag. 

Elektriker Avesta – våra tjänster

Laddstationer/laddboxar. Elbilar och hybrider blir allt populärare och  behovet av laddstationer konstant. Vi hjälper dig att installera smart och säker elbilsladdning!

Elinstallation företag. Belysning, låssystem, larm, brandsäkerhet – detta utför vi och mycket mer. Våra elektriker hjälper ditt företag från start till mål med alla installationer och servicejobb.

Elinstallation privat. Vi hjälper dig med alla former av elinstallationer i hemmet. Såväl mindre servicearbeten som installation av smarta hem. 

Smart energi. Vi installerar solceller som ger miljövänlig el och dessutom är fördelaktig för plånboken. Vi utför alla typer av eljobb – alltid med kvalitet och service i första rummet. 

Det givna valet av elektriker

Vänd dig till oss om du söker en kompetent och säkerhetsmedveten elektriker i Avesta. Vi har lång erfarenhet av elinstallationer och har hjälpt privatpersoner och företag med alla typer av lösningar på elområdet.  Vi gör många enklare installationer som är snabba att  genomföra men vi tar oss även an omfattande uppdrag, typ större installationer, som kan ta så lång tid som en månad.

Laddstation/laddbox i Avesta

Hos oss får du hjälp av en lokal certifierad elektriker som installerar laddbox som gör att du kan ladda din elbil eller elhybrid hemma på ett enkelt och smidigt sätt. Vi installerar laddstationer för privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastigheter. Våra  medarbetare installerar ett flertal olika typer och varumärken av laddboxar. Idag har de flesta stora bilmärkena egna elbilar och hybrider – fråga oss gärna vilka modeller vi kan förse med laddningsmöjligheter! Vi ser alltid till att en behörig elektriker säkerställer och kontrollerar att laddningen kommer att ske på ett säkert sätt. Dessutom säkerställer vi att elbilsladdningen inte överbelastar hemmets eller lokalens nuvarande elsystem. Det är betydligt större risk för överbelastning och andra problem om man kopplar en laddsladd till ett vanligt eluttag. Säkerheten blir alltid betydligt bättre med en laddbox. 

Fyra olika sätt att ladda en elbil

De fyra olika laddningssätten för eldrivna bilar är Mod 1, 2, 3 och 4 .De laddstationer/laddboxar som vi installerar i Avesta och hela Dalarna är av typ Mod 3 och är mycket driftsäkra och enkla att använda. Boxarna är även utrustade med ”lastbalansering” som innebär att strömmen anpassas efter hur mycket ström som används i huset eller lokalen där laddstationen är installerad.  På så sätt ser vi till att risken för att huvudsäkringarna ska gå är obefintlig. Som sagt – det är alltid större risk för problem om du laddar bilen direkt i eluttaget utan en kvalitativ laddbox.

Välkommen att kontakta oss om du är i behov av en elektriker i Avesta med kompetens att installera laddbox/laddstation för elbilar. Vi kan alltid svara på dina frågor.

Elektriker Avesta Laddbox, laddstation Avesta
För din trygghet är vi medlemmar
Elinstallationer i Dalarna - jour

Eljour i Avesta

När du behöver en elektriker akut finns vi tillgängliga!

Jourtelefon: 0243-30 31 30.

Extra avgifter tillkommer vid jourutryckning.

Elrelaterade problem och missöden kan vara otroligt riskfyllda och potentiellt leda till allvarliga situationer. Om en nödsituation uppstår, är Elinstallationer i Dalarna alltid redo att tillhandahålla hjälp.

Som erfarna elektriker stöter vi ofta på situationer där elinstallationer har utförts på ett sätt som kan vara farligt. Detta kan innefatta felaktigt installerade hushållsapparater eller slarvigt arbete utfört av opålitliga företag.

Sådana misstag kan i värsta fall leda till katastrofala händelser, som bränder. Felaktiga elinstallationer kan helt enkelt utgöra en direkt fara, så det är viktigt att du anlitar ett pålitligt företag när du behöver installera något i ditt hem.

Det är också nödvändigt att renovera och ersätta gamla eller defekta kablar, vilka också kan medföra risker. Om du behöver hjälp med att säkra ditt hem elektriskt, tveka inte att kontakta oss.

När du är i behov av en elektriker i Avesta
Kontakta oss