Elektriker Smedjebacken | Laddbox Smedjebacken | Laddstation Smedjebacken

Elektriker Smedjebacken

Elinstallation i Dalarna är en mångsidig elektrikerfirma som kan hjälpa dig med allt inom el. Större installationer, mindre servicejobb, jour för akuta utryckningar när elcentralen krånglar – vi hjälper våra kunder med service i fokus. 

Våra elektriker i Smedjebacken jobbar dessutom mot en hållbar framtid genom att erbjuda säker  installation och service av laddboxar / laddstationer för elbilar. Detta kan du läsa mer om nedan.

Är du i behov av en elektriker i Smedjebacken?  Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig på vägen. Vi återkommer snarast med offertförslag och mer information. 

Kontakta oss

Det självklara valet av elektriker

Vi siktar på att bli det självklara valet när du behöver hjälp med något inom el. Vi har breda kunskaper och lång erfarenhet och finns här när du behöver vår expertis. Vi utför uppdrag åt privatpersoner, fastighetsägare och företag.

  • Installationer
  • Renoveringar
  • Eljour
  • Laddboxar
  • Solceller

Vi lever upp till förväntningarna

Är du kund hos oss så ska du ha höga förväntningar på våra tjänster. Våra medarbetare är erfarna, noggranna och kompetenta. Vi kan garantera att de kommer att göra det där lilla extra som behövs och att du kommer att bli nöjd med kvaliteten på arbetet. 

Kommunikationen mellan oss och dig som kund är förstås också mycket viktig. Vi lyssnar på dina behov, önskemål och drömmar och du kan alltid lita på att vi bryr oss om hur din vardag ser ut och hur vi kan anpassa våra tjänster till det.

Vi hjälper dig att spara på elen

När vi utför ett jobb så kan vi garantera att vi kommer att få till en lösning som är kostnadseffektiv och energisparande för kunden. El är ofta en betydande kostnad för ett hushåll – vi arbetar hårt för att hålla kostnaderna på en rimlig och hanterbar nivå. Fråga gärna om du vill veta mer om energibesparande åtgärder. 

Laddbox/laddstation i Smedjebacken

Har du skaffat elbil? Då har du säkert upptäckt att laddningen kan vara problematisk emellanåt. Det kan vara svårt att planera så att batteriet är laddat tills man hittar nästa laddstation längs vägarna – och dessutom blir det kostsamt. Låter du oss installera en laddbox eller laddstation så kommer det att gå betydligt enklare att ladda elbilen. 

Säkrare laddning med laddstation

Dessutom är det mycket fördelaktigt med en laddbox med tanke på säkerheten. Om du laddar med en sladd direkt i eluttaget ökar risken för överbelastning. Våra laddboxar balanserar strömmen så att den anpassas till husets befintliga el och risken för överbelastning försvinner.  I dag har de flesta större bilmärken el- eller hybridmodeller och vi kan erbjuda laddstationer för de flesta modeller. Vi hjälper dig att ta steget i en hållbar framtid.

Ledande varumärken

Vi arbetar med ledande varumärken inom laddstolpar, bland annat Garo och utökar kontinuerligt med fler märken och leverantörer. 

För att allt ska installeras på ett korrekt sätt görs alltid av en certifierad elektriker så att våra kunder kan känna sig trygga. Med våra elektriker i Smedjebacken går allt till på ett korrekt sätt.

Elektriker Smedjebacken Laddbox och laddstation Smedjebacken
Välkommen att kontakta oss på Elinstallation i Dalarna – din elektriker i Smedjebacken.
Kontakta oss