Elektriker Hedemora | Laddbox Hedemora | Laddstation Hedemora

Din elektriker i Hedemora

Elinstallation i Dalarna är experter på installation av el och allt som rör service och underhåll av befintliga elinstallationer i Hedemora och hela Dalarna. Våra elektriker erbjuder även jour vid akuta problem.

Kontakta oss

Elektriker med bred kompetens

Exempel på vanliga elarbeten vi utför:
  • Installation av laddboxar/laddstationer till elbil/hybridbil
  • Installation av solceller
  • Felsökning/service av kablar och ledningar
  • Utökning av befintlig elcentral
  • Reparation och byte av lysrörsarmaturer och övrig belysning
  • Akuta reparationer, jour
  • Laddstolpar och laddboxar

Är du i behov av andra eltjänster än de som räknas upp här? Det är bara att fråga oss vad vi kan hjälpa dig med. Inga elarbeten är för små eller för stora för oss – vill ni ha hjälp med att installera nya spotlights hemma i vardagsrummet eller med installation av elcentral i en hel bostadsrättsförening fixar vi det. 

Välkommen att kontakta oss idag för offert eller vidare information! 

Certifierade elektriker med fokus på säkerhet

Om du har elarbeten som behöver utföras så gör du rätt i att anlita en behörig och auktoriserad elektriker i Hedemora kan åtgärda problemet snabbt och säkert. En bra elektriker känner till och har erfarenhet av de flesta situationer som kan uppstå och åtgärdar problemen effektivt och säkert.

Säker el alltid i fokus för oss

Elektricitet är något som få av oss klarar sig utan. Mycket av det vi gör på daglig basis involverar användning av el. Det är en naturlig del av våra liv och det skulle vara svårt att föreställa sig att gå igenom en hel dag utan att behöva använda el. Av samma skäl är det viktigt ur säkerhetssynpunkt att elen är tryggt och säkert installerad. Faktum är att elfel är en av de absolut vanligaste orsakerna till bränder och olyckor i svenska hem. 

Anlitar du oss som din elektriker i Hedemora så kan du vara trygg i att säkerheten är hundraprocentig i alla led. 

Laddbox / laddstation i Hedemora

Att låta våra elektriker i Hedemora installera en laddstation  kan göra det mycket enklare att äga en elbil eller en hybrid.  Du får inte bara en pålitlig strömkälla till ditt förfogande, utan det kan också spara pengar på bränslekostnader och bidra till att minska ditt koldioxidavtryck. Det kan också förbättra andrahandsvärdet på ditt fordon om det redan har rätt infrastruktur på plats. Våra kunniga och erfarna elektriker ser till att allt är korrekt installerat, så att du inte behöver oroa dig för några problem senare. Dessutom kan en professionell installatör ge användbara råd och tips om hur du maximerar effektiviteten hos din laddstation.

Vi hjälper dig att fatta rätt beslut

Genom att välja oss kommer du att kunna dra nytta av deras expertis och kunskap. Vi kan förklara skillnaderna mellan olika typer av laddstationer, så att du kan fatta ett välgrundat beslut om vilken som är bäst för dina behov. Dessutom kan de ge användbar information om hur stationen ska underhållas och användas för att du ska få ut mesta möjliga av den. 

Med alla dessa fördelar är det lätt att se varför det är en så smart investering att få en laddstation installerad av våra elektriker i Hedemora! Välkommen att kontakta oss redan idag!

Elinstallationer i Dalarna Elinstallationer i Dalarna
För din trygghet är vi medlemmar
Elinstallationer i Dalarna - jour

Eljour i Hedemora

När du behöver en elektriker akut finns vi tillgängliga som jour i Hedemora

0243-30 31 30.

Extra avgifter tillkommer vid jourutryckning.

Kompetenta elektriker i Hedemora
Kontakta oss