Elektriker Ludvika | Laddbox Ludvika | Laddstation Ludvika

Elektriker i Ludvika med brett tjänsteutbud

Välkommen till ett lokalt företag med certifierade och erfarna elektriker med ett brett utbud elektrikertjänster i Ludvika – allt från jour för akuta ärenden till nya elinstallationer och felsökning. En av våra specialiteter är installation av laddbox / laddstation för elbil. Vi utför arbeten för  såväl privatpersoner som företag.

Är du i behov av en riktigt bra elektriker i Ludvika med närområde? Välkommen att kontakta oss – vi utför allt inom el helt – alltid med säkerheten i första rummet.

Kontakta oss

Lång erfarenhet av elinstallationer

Vi är ett givet val för dig som söker en kompetent och säkerhetsmedveten elektriker i Ludvika. Vår erfarenhet av elinstallationer är lång och vi har hjälpt privatpersoner och företag med alla typer av lösningar, service, installationer, snabbutryckningar.

Våra erfarna elektriker är väl bevandrade i vanligt förekommande utmaningar man stöter på vid installation eller service av el, och åtgärdar snabbt och effektivt. Oavsett vilken typ av jobb det handlar om så gör vi det med glädje och yrkesstolthet. Det finns helt enkelt inga jobb som är för stora eller för små för oss! 

Laddstation/laddbox för elbilen i Ludvika

Hos oss  får du hjälp av en lokal certifierad elektriker som installerar laddbox/laddstation som förenklar laddningen av din elbil eller hybrid hemma. Våra installatörer behärskar ett flertal olika laddbox-varumärken. Det är alltid en behörig elektriker som säkerställer och kontrollerar att laddningen kommer att ske på ett säkert sätt. Vi utför dessutom kontroller som garanterar att elbilsladdningen inte överbelastar ditt vanliga elsystem. 

Idag är det som bekant inte bara Tesla som tillverkar elbilar med bra prestanda och räckvidd. Bland de bilmärken som vi idag installerar laddboxar för finns modeller av Audi, BMW, Chevrolet, Citroën, Fiat, Honda, Hyundai. Jaguar, Kia, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Tesla, Toyota, Volkswagen och Volvo.

Några fördelar med laddstationer

  • Säkerhet. En laddbox är mycket säkrare att ladda bilen med jämfört med att sätta in en sladd i det traditionella eluttaget. Risken för överbelastning minskar och du slipper att det brinner till i elcentralen. Brandrisken minskar – tryggheten ökar. Dessutom minskar risken för att din elbil drabbas av stöld, inbrott eller vandalism. 
  • Bekvämlighet. En privat laddstation gör det mycket enklare att ladda elbilen/hybrid än att behöva leta efter en offentlig laddare ute på diverse bensinmackar längs vägarna.  Dessutom gör en laddstation att du alltid kan ladda när det behövs.  Det blir enklare att planera och du behöver inte oroa dig för att laddningen plötsligt ska ta slut när du är ute på vägen.
  • Ekonomi. En egen laddstation för elbilen är ett mycket bra sätt att spara pengar via elkostnaderna. Med stigande bränslekostnader är det en stor fördel att inte behöva lägga ut på dyra offentliga laddstationer. En egen laddstation beräknas på lång sikt ge en väsentlig besparing.
  • Flexibilitet. Många av dagens elbilar har anpassningsbara funktioner när det handlar om batterikapacitet och räckviddsinställningar, vilket gör dem ännu mer flexibla för bilisternas olika behov. När du installerar en laddstation/laddbox i Ludvika kan du anpassa inställningarna så att du får ström när det behövs. Detta gör det lättare att veta hur mycket som kommer att gå åt och du kommer att kunna spara väsentliga slantar.
  • Miljö. En laddbox hjälper dig att minska utsläppen av växthusgaser. Elbilar släpper ut mycket mindre föroreningar jämfört med traditionella bensinbilar, vilket innebär att de är bättre anpassade för en mer hållbar framtid. Med en laddstation hemma kommer ditt fordon dessutom alltid att vara fulladdat och redo att användas när du verkligen behöver det. 

Är du i behov av en laddbox/laddstation eller någon annan elektrikertjänst? Välkommen att kontakta oss så kan vi bli din lokala och personliga elektriker i Ludvika.

Elektriker Ludvika Laddstation, laddboxar Ludvika
Din personliga elektriker i Ludvika
Kontakta oss